Onze diensten

Verzekeringen

Je kunt bij ons terecht voor al jouw Schadeverzekeringen, of je nu particulier bent of ondernemer. Omdat wij samenwerken met een groot aantal verzekeraars zijn wij ervan overtuigd dat wij altijd een passend kunnen doen tegen een concurrerende premie. 

 

Natuurlijk houdt verzekeren niet op bij alleen schadeverzekeringen. Ook op het gebied van Levensverzekeringen helpen wij je graag op weg. 

Hypotheken

Het kopen van een woning is een grote financiele verplichting daarom is het belangrijk om je goed te laten informeren. Wij kunnen je voorzien van een gedegen advies en ontzorgen je in de aanvraag en het beheer van jouw hypotheek. 

 

Ben je nog starter op de woningmarkt? Dan gelden er voor jou wellicht gunstige voordeelregelingen. Onze adviseur is, naast erkend hypotheekadviseur, ook starterscoach en kan jou door het hele traject leiden.

Bedrijfsfinancieringen

Ben je op zoek naar meer financiële ruimte om in je bedrijf te kunnen investeren? Een bedrijfsfinanciering kan uitkomst bieden.

 

Wij kunnen je helpen met een nieuwe bedrijfsfinanciering of denken graag mee over de mogelijkheden van herfinanciering.  

Makelaardij

Heb je verhuisplannen? In samenwerking met een NVM-makelaar kunnen wij samen jouw woning verkopen! 

Als vanzelfsprekend zal jouw woning te zien zijn op Funda. De bezichtigingen verzorgen wij voor je, zodat je er zelf nauwelijks omkijken naar hebt. Sinpel, snel en tegen een zeer vriendelijke prijs!

Echtscheidingsondersteuning

Soms loopt het leven anders dan gedacht. Jij en je partner besluiten in goed overleg uit elkaar te gaan. Deze beslissing heeft grote gevolgen voor jullie persoonlijk maar ook voor jullie financiële situatie. Zeker als jullie samen een koopwoning bezitten. Wij begrijpen dat er veel op jullie afkomt na zo'n beslissing en ondersteunen je daarom graag in de afwikkeling van jullie echtscheiding.