Echtscheidingsondersteuning

Echtscheidingsondersteuning

Soms loopt het leven anders dan gedacht. Jij en je partner besluiten in goed overleg uit elkaar te gaan. Deze beslissing heeft grote gevolgen voor jullie persoonlijk maar ook voor jullie financiële situatie. Zeker als jullie samen een koopwoning bezitten. 

Wij begrijpen dat er veel op jullie afkomt na zo'n beslissing en ondersteunen je daarom graag in de afwikkeling van jullie echtscheiding.

 

Onze ondersteuning bestaat uit het in kaart brengen van jullie situatie en wensen. Op basis daarvan kunnen wij voor jullie een concept van het echtscheidingsconvenant en het eventuele ouderschapsplan opstellen.

Zijn jullie akkoord met de concepten dan zorgen wij ervoor dat de getekende exemplaren bij de advocaat terechtkomen. Deze dient jullie verzoek vervolgens in bij de rechtbank. Als de scheiding door de rechtbank dan wordt uitgesproken en wordt bevestigd aan de gemeente waarin je woont, dan zijn jullie officieel gescheiden.

Vaste lage prijs

Bij ons geen torenhoge prijs zoals je ze op andere plaatsen tegenkomt!

Wij bieden je onze Echtscheidingsondersteuning aan voor de vaste lage prijs van €1.599,00 per koppel. Hier zijn de kosten voor de advocaat en de rechtbank (griffiekosten) zelfs al bij inbegrepen!