Hypotheken

Hypotheken

Het kopen van een woning is een grote financiële verplichting daarom is het belangrijk om je goed te laten informeren. Wij kunnen je voorzien van eerlijk advies en kunnen je ontzorgen in de aanvraag en het beheer van jouw hypotheek. 

 

We gaan samen met jou op zoek naar antwoorden op vragen als  "Wat wil je en wat kun je betalen?" "Hoeveel zekerheid wil je en hoeveel risico kun je nemen?".

 

Nadat we jouw persoonlijke situatie in beeld hebben gebracht,  gaan we op zoek naar een hypotheek die aansluit bij jouw situatie en wensen. Hebben we de juiste match gevonden. Dan regelen wij de formulierenstroom die nodig is om een bindende hypotheekofferte van de bank te krijgen.

Mocht hypotheekgarantie mogelijk zijn, dan mag je van ons verwachten dat wij ook daarop toezien. 

 

Is je aanvraag helemaal akkoord bevonden door de bank? Dan kan je naar de notaris voor de overdracht. Onze zorg stopt hier niet, wij kunnen je ook helpen met de nazorg van je hypotheek, vragen en eventuele toekomstige wijzigingen.

Starters op de woningmarkt

Het kopen van een woning is de laatste jaren steeds lastiger geworden doordat er meer eigen geld nodig is voor de financiering. Met name starters vinden daardoor moeilijker een betaalbare woning. Om jou als starter op weg te  helpen bestaan er speciale startershypotheken en startersleningen. 

 

Onze adviseur is naast erkend hypotheekadviseur ook starterscoach en kan je alles vertellen over de speciale regelingen die gelden voor jou als starter.

 

Omdat we begrijpen dat het kopen van een eerste woning voor jou als starter nogal overweldigend en ingewikkeld kan zijn, kan onze starterscoach jou begeleiden in het hele traject van bezichtiging tot de gang naar de notaris.

Oversluitingen

De hypotheekrente is momenteel historisch laag. Dat betekent dat het erg aantrekkelijk kan zijn om een bestaande hypotheek over te sluiten om zo de maandlasten omlaag te kunnen brengen. 

Wil je weten of oversluiten ook voor jou slim is? Informeer dan eens bij ons naar de mogelijkheden. 

Hypotheekrente

De hypotheekrente is voor velen de belangrijkste factor bij de hypotheekkeuze. Een lage hypotheekrente is echter niet automatisch ook de beste keuze. 

Wij kunnen voor jou uitzoeken welke hypotheek bij welke bank jou beste combinatie van hypotheekrente en voorwaarden biedt.

Wij hebben daarbij een uitgebreide keuze van aanbieders.