Passend hypotheekadvies

Het kopen van een woning is een grote financiĆ«le verplichting daarom is het belangrijk om je goed te laten informeren. 


Wij gaan samen met jou op zoek naar antwoorden op vragen als "Wat wil je en wat kun je betalen?" "Hoeveel zekerheid wil je en hoeveel risico kun je nemen?"


Wij kunnen je voorzien van eerlijk advies en kunnen je ontzorgen in de aanvraag en het beheer van jouw hypotheek.


Starters op de woningmarkt


Het kopen van een woning is de laatste jaren steeds lastiger geworden doordat er meer eigen geld nodig is voor de financiering. Met name starters vinden daardoor moeilijker een betaalbare woning. Om jou als starter op weg te helpen bestaan er speciale startershypotheken en startersleningen.


Onze adviseur is naast erkend hypotheekadviseur ook starterscoach en kan je alles vertellen over de speciale regelingen die gelden voor jou als starter.


Omdat we begrijpen dat het kopen van een eerste woning voor jou als starter nogal overweldigend en ingewikkeld kan zijn, kan onze starterscoach jou begeleiden in het hele traject van bezichtiging tot de gang naar de notaris.

De afgelopen jaren is de hypotheekrente flink gedaald. Het kan daarom interessant zijn om je lopende hypotheeklening over te sluiten naar een nieuwe hypotheeklening. 

Heb je plannen om je woning te verbouwen of koop je een nieuwbouwwoning? Dan kan een bouwdepot op je hypotheek een manier zijn om de verbouwingskosten te financieren.

Voor het energiezuinig maken van jouw woning met bijvoorbeeld zonnepanelen of nieuw isolatiemateriaal, gelden soepelere financieringsregels voor de hypotheek.  

Helder adviestraject


Een helder advies begint bij een persoonlijk gesprek waarin we jouw financiĆ«le mogelijkheden bespreken en jouw wensen in kaart brengen. 

Daarna gaat onze adviseur op zoek naar een hypotheek die aansluit bij jouw situatie. Als we de juiste match gevonden hebben, dan regelen wij de formulierenstroom die nodig is om een bindende hypotheekofferte van de bank te krijgen. Mocht hypotheekgarantie of een starterslening mogelijk zijn, dan mag je van ons verwachten dat wij ook daarop toezien. 

 

Is je aanvraag helemaal akkoord bevonden door de bank? Dan kan je naar de notaris voor de overdracht. Onze zorg stopt hier niet, wij kunnen je ook helpen bij de nazorg van je hypotheek, vragen en eventuele toekomstige wijzigingen.

Hypotheekrente

De hypotheekrente is voor velen de belangrijkste factor bij de hypotheekkeuze. Een lage hypotheekrente is echter niet automatisch ook de beste keuze. 

Wij kunnen voor jou uitzoeken welke hypotheek bij welke bank jou beste combinatie van hypotheekrente en voorwaarden biedt.

Wij hebben daarbij een uitgebreide keuze van aanbieders. (Klik voor volledig overzicht.)